FORGOT YOUR DETAILS?

Thuis op het water!

Hotelschip Terschelling

Hotelschip Terschelling als (varend) vakantiehuis op de Wadden

In het zomerseizoen, van april tot en met oktober ligt de Mars weer gereed voor zeiltochten met groepen. Vertrekhaven is dan Harlingen, de poort naar de Waddenzee.
Eens wat anders (er)varen? Huur dan dit varend vakantiehuis voor een verblijf op Terschelling of Vlieland. Vrijheid, gezelligheid & comfort. Net als een groepsaccommodatie, maar dan op het water.

Oerol 2017

Het schip aanwezig op het Oerolfestival van 9 t/m 18 juni 2017. De Mars is de volledige periode beschikbaar als hotelschip in de haven van Terschelling.

Voor programma, data en prijzen: LEES VERDER >>

Hotelschip Waddeneilanden

Wilt u het schip boeken als uw (varend) vakantiehuis op een van de Waddeneilanden?...

Prijzen op aanvraag via HET AANVRAAGFORMULIER >>.

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP