FORGOT YOUR DETAILS?

Ervaar een bijzonder groepsverblijf op een comfortabel schip in hartje stad

Groepsaccommodatie centrum Groningen

Winterverblijf: hotelschip van november tot april

Voor een leuke en originele hotel overnachting in de binnenstad van Groningen is hotelschip Mars een aanrader. Aan boord van een schitterend zeilschip beschikt u over uw eigen groepsaccommodatie in het centrum van Groningen, gelegen aan de 'Hoge der Aa', een van de mooiste grachten rond de binnenstad.
De stad heeft veel te bieden: winkelen; het Groninger museum; een druk uitgaansleven, veel cafés en restaurants. Op het schip zijn ook genoeg mogelijkheden.

Weekendje Groningen

Wilt u even een weekend er lekker tussen uit met uw familie, vrienden of vereniging? Het hotel-schip is de ideale groepsaccommodatie. Vanaf 10 personen is het schip exclusief voor uzelf!

Bed en Breakfast

Een unieke locatie voor overnachten op het water én midden in de binnenstad van Groningen. Huur je eigen hut en voel je thuis.

Vergaderen en overnachten

Voor zakelijke bijeenkomsten is de salon is een bijzondere en sfeervolle vergaderruimte. En... op de hotelboot kunt u ook overnachten!

Groepsuitje met overnachting tot max. 34 personen!

In de winterperiode van november tot april, kunt u gebruik maken van deze bijzondere scheepse groepsaccommodatie voor uw eigen gezelschap. Met uw eigen groep is het schip uw sfeervol prive-hotel in hartje stad! Bovendeks is een grote ruimte met bar en een goed uitgeruste keuken, die tot uw beschikking staat. In de ochtend kijkt u uit over de statige pakhuizen, en smaakt uw ontbijtje nog lekkerder. . Voor een groep vanaf 15 personen zijn er speciale prijzen.

In het voorjaar vertrekt het schip. Vanaf april tot oktober vaart het schip vanuit Harlingen en is dan beschikbaar voor "zeiltochten naar de Wadden"

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP