FORGOT YOUR DETAILS?

Gemoedelijke sfeer / unieke locatie op het water / centrum stad Groningen

Overnachten tijdens Eurosonic Noorderslag
op unieke locatie centrum Groningen

 

"NOG PLAATSEN BESCHIKBAAR!"

De Mars ligt afgemeerd in het centrum van Groningen, binnen 5 min. loopafstand van De Beurs, Huize Maas, de Grote Markt en de andere muzieklocaties tijdens het festival Eurosonic en Noorderslag. Vele gezellige kroegjes en restaurantjes zijn om de hoek. Vanuit de salon kijkt u over het water naar de oude pakhuizen tijdens het uitgebreide ontbijt (brunch). Hier kunt u even uitrusten van de muziekbelevenissen.

U zult zich aan boord al snel thuis voelen met muziekvrienden onder elkaar!

Verblijf en overnachten aan boord van de Mars, is een fantastische gelegenheid om andere muziekvrienden te ontmoeten. Samen aan boord muziekervaringen uitwisselen tijdens het ontbijt / brunch, na een enerverende muziekavond/nacht....

De gemoedelijke sfeer van het schip en de unieke locatie op het water, dragen bij aan een bijzonder ervaring.

Verblijf festival Eurosonic-Groningen

Het muziekfestival Eurosonic-Noorderslag in het centrum van Groningen is hét platform voor de ontwikkeling en promotie van de Europese popmuzieksector. Zowel professionals als muziekliefhebbers kunnen terecht om nieuwe bands uit Europa te ontdekken. Het evenement bestaat uit:

EuroSonic - optredens van nieuw Europees talent
Noorderslag - optredens van de Nederlandse muziekscene in de Oosterpoort
Noorderslag Conference - seminars van de Europese muziekindustrie.

Prijs en Data slapen Eurosonic-Noorderslag aan boord Hotelschip

De echte liefhebbers weten het en reserveren de tweede week van januari voor het "Eurosonic Noorderslag festival" in de stad Groningen. Vanaf woensdag 18 t.m. zondag 21 januari 2023 is het weer zover!
Overnachten in een hotel-schip tijdens Eurosonic Noorderslag? Boek op tijd!

  • Datum : woensdag 18 t/m zondag 21 januari 2023
  • Prijs overnachting, verblijf en ontbijt: € 55,- p.p. per nacht (reservering minimaal 3 nachten € 165,-)
  • Slapen in 2 of 4-persoons hutten

WAD ELSE?
MEER VAN WATERVAST

 

Voor direct aanmelden of meer informatie aanvragen,

klik op de button voor aanmelden of vrijblijvend een offerte aanvragen voor overnachtingen tijdens Eurosonic-Noorderslag.

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP