FORGOT YOUR DETAILS?

Evenementen op het water!

Aan boord overnachting in het hotelschip tijdens bijzondere evenementen

Het Hotelschip biedt overnachtingen aan bij verschillende Muziek-Events. In januari Groningen: het EuroSonic & Noorderslag muziekfestival, in Teschelling het theaterfestival Oerol in juni en In de winter de kerstmarkt bij de historische schepen: "Winterwelvaart".

De Mars biedt een sfeervol onderkomen, u zult zich aan boord al snel thuis voelen. Benedendeks zijn 2- en 4-persoons hutten, bovendeks is de salon met uitzicht. Daar wordt het ontbijt geserveerd en kunt u even uitrusten van de nieuwe belevenissen van de dag.

Winterwelvaart Groningen

Winterwelvaart Groningen

Dit bijzondere winterevenement en kerstmarkt in de binnenstad van Groningen vindt elk jaar plaats in het laatste weekend voor kerst. Speciaal voor WinterWelVaart liggen er tientallen (historische) charterschepen aan de Hoge en Lage der A. Groningen laat zijn geschiedenis als scheepvaartstad weer tot leven komen..

Eurosonic Groningen

Hotelschip Eurosonic-Noorderslag

Dit muziekfestival is hét platform voor de ontwikkeling en promotie van de Europese popmuziek.
De echte liefhebbers hebben al jaren de tweede week van januari gereserveerd: Het Eurosonic Noorderslag festival in de stad Groningen. Vanaf woensdag t/m zondag  de 3e week van januari  is het weer zover. Overnachten in een hotel schip tijdens Eurosonic Noorderslag? Boek op tijd!

Oerol Terschelling

Het Oerolfestival is een theaterfestival in juni. De Mars is beschikbaar voor b&b en overnachtingen op het eiland Terschelling.

OEROL  met zeilschip Mars >>

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP