FORGOT YOUR DETAILS?

groepsgrootte 12-24 personen

Hotelschip Groningen voor zakelijke bijeenkomsten of overnachtingen.

Hotelschip Mars biedt u de ideale locaties voor uw zakelijke activiteiten: personeelsuitjes, recepties, vergaderingen, trainingen of overnachten.
De informele sfeer en de ambiance van het schip, in het centrum van Groningen, zijn waardevolle ingrediënten voor een geslaagde dag. Aan boord van Mars kunt u uw zakenrelaties ontvangen en beter leren kennen.

Hotelschip Mars is dé locatie voor u! Zowel voor één dag als meerdere dagen volledig af te huren, afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Tijdens het vaarseizoen, van april tot november, is de Mars beschikbaar voor avontuurlijke zeiltochten naar de Waddeneilanden. >>LEES VERDER

Overnachten in Groningen

In de winterperiode kunt u gebruik maken van dit sfeervolle scheepverblijf als groepsaccommodatie voor uw zakelijk verblijf of personeeluitstapjes,

Vergaderen / Teambuilding

Voor zakelijke bijeenkomsten is de salon is een bijzondere en sfeervolle vergaderruimte. De aanblik van het water heeft een verfrissende uitwerking en leid tot nieuwe inzichten.

Bedrijfsborrels

Een bijzondere en sfeervolle ambiance voor informele activiteiten, bedrijfsborrels, afstudeerbijeenkomsten. Lunch en/of diner, hapjes en drankjes worden verzorgd.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zeiltochten in de zomerperiode

In de zomerperiode is het schip beschikbaar voor:

Vertrekhaven Harlingen. voor meer informatie zie  >>www.zeilschipmars.nl

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP