FORGOT YOUR DETAILS?

Informeer naar onze last-minutes!

Hotelschip voor trainingen & vergaderingen

Hotelschip voor trainingen & vergaderingen

U zoekt een locatie voor uw vergadering of training? op Hotelschip Mars is dit mogelijk. Alle faciliteiten om uw vergadering goed te laten verlopen zijn aanwezig. Voor zakelijke bijeenkomsten is de salon is een bijzondere en sfeervolle vergaderruimte. De aanblik van het water heeft een verfrissende uitwerking en leid tot nieuwe inzichten.

Er is tevens een goed uitgeruste keuken aanwezig zodat ook een lunch en/of diner tot de mogelijkheden behoren. Koffie, thee, lunch en diner verzorgen wij voor u.

In overleg is het mogelijk om een programma samen te stellen. U kunt ook aan boord overnachten. Neemt u gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

4 uurs vergaderarrangement € 25,00 pp (incl. koffie,thee, e.d.) min 10 pers.

8 uurs vergaderarrangement € 40,00 (incl. lunch, koffie,thee, e.d.) min 10 pers.

24 uurs vergaderarrangement€ 115,00 (incl.overnachten, ontbijt,lunch, diner, koffie,thee, e.d.) min 10 pers.

Prijzen excl btw

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP