FORGOT YOUR DETAILS?

Weekendje weg Groningen? Sfeervol prive-hotel in hartje stad!

Weekendje weg Groningen

Het hotelschip Mars is een gezellige "thuisbasis" als u even een weekend er lekker tussen gaat met uit met uw familie, vrienden of vereniging.

Vanaf april is het schip varende vanuit Harlingen tot 20 oktober 2018 >>Lees verder
Vanaf 21 oktober 2018 tot 10 april 2019is het weer beschikbaar als Hotelschip in Groningen

Weekendje weg centrum Groningen? Overnachten in een ideaal groepsverblijf!

Het hotel-schip is geschikt als groepsaccommodatie voor maximaal 34 personen. Vanaf 12 personen is het schip exclusief voor uzelf! Een bijzonder groepsverblijf op een comfortabel schip in één van de mooiste grachten van Groningen.

U kunt echter meer dan overnachten aan boord. In de salon bovendeks is genoeg ruimte voor een gezellig avondje met uw eigen groep. Tevens is er een scheepse bar voor een gezellige avond, en een goed uitgeruste keuken waar voor een grote groep gekookt kan worden.
Vanuit de salon heeft u uitzicht over het water en de pakhuizen op de kade.

De stad Groningen biedt u werkelijk alles wat een stad te bieden heeft. U kunt de meest uiteenlopende activiteiten ondernemen.

Weekend: vr 17:00 uur tot zo 15:00 uur.
Periode: november tot april.
Huurprijs schip: vanaf €1295,- bij  15 personen op basis van zelfverzorging.
Iedere meerdere persoon boven 15 : € 40.- per persoon voor het weekend
Bijkomende kosten: schoonmaak en Toeristen bel.
Ligplaats Groningen: Hoge der A t/o nr 7

Vanaf april vaart het schip vanuit Harlingen: >> Zeilweekend Waddenzee.

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP