FORGOT YOUR DETAILS?

Groningen heeft het!

Bed and breakfast in hotelschip centrum Groningen

.

Alleen of met uw vriend(in) of gezin overnachten op een van de mooiste plekjes van de stad Groningen?

De Mars biedt een sfeervol onderkomen, u zult zich aan boord al snel thuis voelen. Benedendeks zijn 2- en 4-persoons hutten, bovendeks is de salon met uitzicht op de oude pakhuizen en grachtenpanden. Daar wordt het ontbijt geserveerd en kunt u even uitrusten van alles wat de stad te bieden heeft.

Groningen heeft een levendige historie, maar het is ook een moderne en culturele stad, met veel musea, galeries, theaters en jaarlijkse evenementen. Vele gezellige kroegjes, restaurantjes, scheepvaartmuseum en de supermarkt zijn om de hoek

Bed & breakfast Groningen

Overnachten op het water in het centrum van Groningen en de gehele binnenstad binnen handbereik...

Een bezoek aan de prachtige stad Groningen is meer dan de moeite waard.
- Voor liefhebbers van kunst een buitenkans om de  exposities in het  Groninger Museum te bezoeken.
- Shoppen in de vele winkelstraten rond de Grote Markt. Of breng een bezoekje  of het scheepvaartmuseum.

Het schip wordt vaak verhuurd aan groepen van 8 tot  15 personen. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbare data!

Eurosonic-Noorderslag Groningen

Dit muziekfestival is hét platform voor de ontwikkeling en promotie van de Europese popmuziek.
De echte liefhebbers hebben al jaren de tweede week van januari gereserveerd: Het Eurosonic Noorderslag festival in de stad Groningen.
Overnachten hotel schip tijdens Eurosonic Noorderslag? Boek op tijd!

Hotelschip Terschelling

De Mars is in het zomerseizoen beschikbaar als hotelschip op Terschelling tijdens bepaalde perioden en bijzondere evenementen zoals Oerol.

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

TOP