FORGOT YOUR DETAILS?

Informeer naar onze last-minutes!

Overnachten in Groningen: bijzonder en sfeervol verblijf in hotelschip centrum Groningen

Het schip is een bijzondere groepshotel in hartje stad voor personeeluitstapjes, conferenties, zakenbezoek, evenementen of symposia

In de winterperiode, van november tot april, kunt u gebruik maken van dit sfeervolle scheepverblijf als groepsaccommodatie voor uw zakelijk verblijf. Het is ook mogelijk om met een kleinere groep het schip als Bed & Breakfast te boeken.

Overnachten in Groningen

Het schip is ideaal gelegen aan de Hoge der A, als uitvalsbasis voor uw zakelijke activiteiten. Ook op het schip zelf zijn genoeg mogelijkheden. Bovendeks is een grote ruimte met bar en een goed uitgeruste keuken, welke tot uw beschikking staat. In overleg met u en uw wensen, kunnen wij één dag of een meerdaags programma voor u samenstellen. Ook de catering kunt u aan ons overlaten.

De Mars ligt in het centrum van Groningen aan het water. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. Op steenworp afstand van de Martinitoren, winkelstraten, gezellige café's en restaurants. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds. De locatie is 10 minuten lopen van het Centraal Station.

 

 

 

 

 

 

< Download hier de folder van het hotelschip

 

 

 

 
 
 
 
 

 

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP