FORGOT YOUR DETAILS?

Informeer naar onze last-minutes!

Recepties, vrijgezellenfeest, familiefeest, huwelijksfeest

Recepties, vrijgezellenfeest, familiefeest, huwelijksfeest

Een unieke locatie voor recepties of feesten op het water én midden in de binnenstad van Groningen. Neemt u gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Bruiloften en huwelijken

Bij ons kunt u letterlijk in het huwelijksbootje stappen en de mooiste dag van uw leven aan boord beleven! Wij zijn u graag van dienst bij de invulling van uw trouwdag of huwelijksfeest. Een feestelijke lunch, een stijlvolle receptie, een sfeervol diner of feest in maritieme omgeving? Op zeilschip Mars maakt u er iets bijzonders van!

Stelt u zich voor: een prachtig historisch schip in hartje Groningen. Uitzicht over één van de mooiste grachten van Groningen met de oude pakhuizen op de kade om het decor compleet te maken. Een romantische locatie is het zeker! U kunt uw gasten laten overnachten om pas de volgende ochtend na een lekker ontbijt afscheid te nemen.

Het uw dag, uw moment en wij dragen daar graag een steentje aan bij!

Na de huwelijksvoltrekking (bv in het scheepvaartmuseum), monstert u aan met uw gezelschap aan boord van de Mars. De bemanning heet u feestelijk welkom aan boord, waarna de trossen losgegooid worden en het schip vertrekt. Aan boord zal gedurende de tocht de lunch worden geserveerd. Na de stad Groningen achter U gelaten te hebben volgt een tocht door het mooiste stukje Groninger landschap: het dijklandschap van het Reitdiep, met prachtige vergezichten vanaf het schip.

Mogelijke bestemmingen:

Café Hammingh te Garnwerd, voor diner en feestavond.

Het Waarhuis te Aduarderzijl, voor diner en feestavond met muzikaal optreden van "de Koning en de Dame". Dit is tevens een officiële trouwlocatie.

Het schip blijft afgemeerd. Na afloop van alle feestelijkheden kunnen uw gasten natuurlijk ook aan boord blijven overnachten.

Het is ook mogelijk om uw huwelijksfeest naar uw eigen wensen volledig door ons te laten verzorgen.

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP