FORGOT YOUR DETAILS?

Informeer naar onze last-minutes!

Creatieve workshop: Watervast

Creatieve workshop: Watervast

Graag stellen wij een opmaat gemaakt arrangement voor u op! Een creatieve workshop vormt een extra invulling en uitdaging voor een personeelsuitstapje, teambuilding of managementtraining. Een recreatieve groepsactiviteit, waarin de onbekende talenten welke in iedereen aanwezig zijn, gestimuleerd worden. Door samen te werken, zult u versteld staan van uzelf en anderen op een bijzondere manier leren kennen.

Bij dit arrangement gaan ontspanning en werken aan een verrassend schilderij hand in hand. Vooraf worden thema, techniek en werkwijze bepaald. Onder deskundige begeleiding van professionele kunstenaars kunt u aan de slag. U krijgt eerst basisinstructie en uitleg over de techniek en het materiaal.

Bij een hapje en drankje wordt het uiteindelijke resultaat gezamenlijk bekeken. De workshopruimte van watervast bevind zich op loopafstand. Deze workshop is ook mogelijk op andere locaties. Thema's:

Gezamenlijk schilderij maken
Elkaars portret schilderen

Prijs: € 42,50 pp. Min 8 pers. excl btw (incl materialen)
Locatie: Kunstruimte Watervast

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP