FORGOT YOUR DETAILS?

Informeer naar onze last-minutes!

Een schilderworkshop: feestelijk uitje!

Vriendenparty, familiefeest, personeelsuitje, vriendinnendag of vrijgezellenfeestje?

Zoekt u een ontspannende en inspirerende activiteit? Samen tijdens een creatieve bijeenkomst elkaar eens op een andere manier leren kennen? Dan is deze creatieve workshop een uitdaging aan collega's vrienden of familie. Het resultaat zal u verrassen! Door gezamenlijk te werken, zult U verstelt staan van uzelf en anderen op een bijzondere manier leren kennen.

De schilderworkshop wordt gehouden bij de Mars 'om de hoek', in een speciale workshoplocatie aan de Westersingel. Via een gesprek vooraf worden thema, techniek en werkwijze bepaald, waarmee we onder begeleiding van professionele kunstenaars aan de slag kunnen. U krijgt eerst uitleg over de techniek en het materiaal en hoe u dit kunt toepassen. Bij een hapje en drankje wordt het uiteindelijke resultaat gezamenlijk bekeken.

Deze workshop is ook mogelijk op andere locaties. Thema's:

gezamenlijk schilderij maken;
elkaars portret schilderen.

Geschikt voor groepen vanaf 8 personen.
Prijs min. 8 personen: €42,50 pp. excl btw (incl materialen en catering).
Extra personen: €25,- pp

Het Hotelschip

De Mars is als zeilende kustvaarder gebouwd in 1924 bij scheepswerf Mulder. Na vele omzwervingen op de Oostzee en langs de Engelse kust, werd de stoere Groninger zeillogger in 1996 totaal gerenoveerd tot zeilend charterschip.

Interieur

De tweemaster Mars is een comfortabel viersterrenschip. Het schip biedt veel ruimte. Bovendeks bevindt zich een ruim dekhuis met kombuis, gezellige bar en salon. Speciaal is hierbij het uitzicht naar buiten; zo blijft er ook binnen een direkte betrokkenheid bij het zeilen. Het dek is, door z´n hoge verschansing een veilige verblijfplaats.

Omgeving

De Mars ligt in het centrum van Groningen in het water aan de kade van de Hoge der A, tussen de Vissersbrug en de Abrug. Een spraakmakend historisch deel van Groningen. De pakhuizen, herinneren aan het maritiem verleden, waar zeilende vrachtschepen afmeerden. De bedrijvigheid is er nog steeds.

Wilt u meer informatie?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn? Voor beschikbaarheid en prijzen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Route en Omgeving


Grotere kaart weergeven

TOP