FORGOT YOUR DETAILS?

weekendje groningen

Groepsaccommodatie centrum Groningen april, mei en vanaf 15 oktober

Voor groepen tot 17 personen je eigen vakantie huis midden in de stad

Weekend erop uit met vrienden of familie in de zomer

Weekendje zeilen naar Terschelling!

Het ideale vakantiehuis in de zomer.

Winterevenement winterwelvaart

het schip is hotelschip bij evenementen als Oerol en Eurosonic

PREV
NEXT

"Ideale groepslocatie voor een weekendje weg! "

Informatie Corona tijdens verblijf Hotelschip Mars

Hotelschip en Groepsaccommodatie Groningen voor kleinere groepen tot max 15 pers.

Heeft u met een groep een verblijf geboekt aan boord van de Mars in het centrum van Groningen of wilt u graag met uw familie of vrienden het schip als groepsaccomodatie reserveren? Via de pagina informeren wij u hieronder graag over de recente ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus. 

Op dit moment zijn er beperkingen voor de maximale groepsgrootte, waardoor het alleen toegestaan is om met één huishouden en eventueel één extra gast samen te komen. De verwachting is dat er door het vaccineren en frequenter testen vanaf april/mei weer meer ruimte is voor versoepelingen van de maatregelen en maximale groepsgrootte. De overheid is bezig om snel-testen op korte termijn voor iedereen toegankelijk te maken en versoepelingen door te voeren als iedereen in een gezelschap zich heeft laten testen. Samenkomsten voor groepen zullen hierdoor waarschijnlijk versneld weer op een veilige manier mogelijk zijn.

Het laatste nieuws over het Coronavirus (COVID-19) vind je op de website van de Rijksoverheid en het RIVM. Mochten de maatregelen gevolgen hebben voor uw verblijf dan zal er samen gekeken worden naar een passend alternatief.

Omboekgarantie
Nieuwe reserveringen kunnen kosteloos worden omgeboekt als deze niet door kan gaan door maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het Coronavirus. De reservering kan verplaatst worden naar een latere datum in overleg (binnen 12 maanden). De omboekgarantie is alleen van toepassing indien het verblijf niet kan plaatsvinden door de op dat moment geldende wet- en regelgeving omtrent het COVID-19 Coronavirus. De omboeking moet zo snel als redelijkerwijs mogelijk worden gedaan en het nieuwe verblijf moet binnen twaalf maanden plaatsvinden.

Corona Maatregelen
Wij volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en de rijksoverheid. Daarbij hebben wij een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:

  • Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten u graag mondeling van harte welkom
  • Wij vragen u om niet met de gehele groep in te checken, maar met 1 persoon
  • Als u liever contactloos incheckt dan is dit ook mogelijk, we hebben voor aankomst telefonisch contact en de sleutel ligt voor u klaar bij aankomst
  • Het schip wordt extra goed schoongemaakt en geventileerd.  Er staan handzeepjes en papieren handdoekjes ter beschikking in alle hutten en toiletten
  • Bij nieuwe reserveringen accepteren we voor komend jaar kleinere groepen van max. 15 personen (exacte aantal personen afhankelijk van het aantal huishoudens). Aan boord zijn 13 hutten, een hut kan alleen gedeeld worden met iemand uit hetzelfde huishouden.
  • Probeer 1,5 meter afstand van elkaar te houden (huishoudens uitgezonderd)
  • Gedurende uw vakantie vragen we u de algemene hygiëneregels en overige maatregelen vanuit het RIVM en de overheid op te volgen die op het moment van het verblijf gelden. 
  • Heeft u verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, keelpijn) of verhoging? Ziek dan eerst thuis uit of laat u testen.

Annuleren

Bent u zelf genoodzaakt om de reservering van het verblijf te annuleren? Dan gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden zoals aangegeven in onze huurovereenkomst. U kunt bij verschillende aanbieders een groepsannuleringsverzekering afsluiten die de reissom dekt voor als u onverhoopt moet annuleren door ziekte van iemand in de groep of overige onverwachte omstandigheden, informeer bij uw aanbieder naar de voorwaarden. Wij verzoeken u een annulering schriftelijk (per e-mail) aan ons door te geven.

Heeft u hierover nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0653456464.

Groepsaccommodatie Centrum Groningen

Groepsuitje met overnachting in 13 hutten. In de winterperiode van nov - april, kunt u gebruik maken van deze bijzondere scheepse groepsaccommodatie.
HOTELSCHIP TERSCHELLING
In juni start het mooiste evenement van de Wadden

Zeiltochten in de zomerperiode van april tot oktober

Zeiltochten Wadden en IJsselmeer

Van April tot oktober is het schip beschikbaar voor:

Vertrekhaven Harlingen. voor meer informatie zie  >>www.zeilschipmars.nl

Bouwjaar: 1924
Lengte overall: 32 meter
Lengte overdek: 32 meter
Breedte: 6.2 meter
Diepgang: 1.8 meter
(Mast)hoogte: 27 meter
Zeiloppervlak: 360 vierkante meter
Minimum aantal daggasten: 15 Personen
Maximum aantal daggasten: 53 Personen
Maximum aantal slaapplaatsen: 34 Plaatsen
Aantal cabines: 13 Cabines
Indeling cabines: 9 2-persoons hutten en 4 4-persoons hutten
Aantal douches en toilettes: 3 Toiletten en 3 douches

Groepsaccommodatie Groningen

Groepsuitje met overnachting tot max. 34 personen! In de winterperiode ( nov - april) kunt u gebruik maken van deze bijzondere scheepse groepsaccommodatie

Weekendje weg Groningen

Het hotelschip is een gezellige "thuisbasis" als u even een weekend er lekker tussen uit gaat met uw familie, vrienden of vereniging. 17 pers. coronaproof.

HET MUZIEKFESTIVAL IN GRONINGEN

De Mars is bij verschillende muziek evenementen als hotelschip. In de winter tijdens het Eurosonic festival. In de zomer tijdens Oerol op Terschelling.
TOP